WEB DE CULTURA D'OROPESA DEL MAR

Oropesa del Mar 'avança' el Nadal amb una altra edició del seu Mercat de Nadal a la plaça Major

Imatge de publicació

La fira, que se celebrarà del 6 al 10 de desembre, obre el termini d'inscripció per a aquells comerços i associacions que vulguin participar-hi

El municipi d'Orpesa del Mar inicia el compte enrere per donar la benvinguda a una de les dates més entranyables de l'any. I és que la cèntrica plaça Major albergarà, del 6 al 10 de desembre, la setzena edició del Mercat Nadal, una fira on veïns, veïnes i visitants podran realitzar les seves compres nadalenques i submergir-se en aquestes festes a través d'espectacles i tallers per el públic familiar.

Tots aquells establiments, comerços i associacions interessades a sumar-se a aquesta iniciativa, que impregnarà el centre de la localitat d'il·lusió i molta màgia, ja es poden inscriure per participar amb el seu estand. Per fer-ho, podeu adreçar-vos al museu d'Oropesa del Mar trucant al telèfon 964 31 01 00 (extensió 1621).

La regidora de Festes, Jennifer Casañ, i l'edil de Cultura, Gonçal Tamborero, animen els comerços locals a participar en aquesta nova edició del Mercat de Nadal que torna a instal·lar-se al centre del municipi per impregnar la localitat de l'autèntic esperit nadalenc durant el pont de desembre.

La inauguració d'aquesta fira nadalenca tindrà lloc el dia 6, a les 12.00 hores, i serà a la tarda (a partir de les 18.00) quan el centre del municipi s'il·lumini, així com l'enorme arbre decoratiu que s'instal·larà a la plaça Major . Un espectacle que servirà com a preludi a les festes nadalenques. Així mateix, els més petits podran participar en tallers infantils i assistir a diversos espectacles i cercaviles.

Anterior
L'oropesina Ariadna Sitjà, guardonada amb el Premi Concepció Aleixandre a la Dona Científica de la Comunitat Valenciana
Següent
Oropesa del Mar consciència a la ciutadania sobre el consum sostenible a través del projecte 'In/Sostenible'
Els comentaris estan tancats.