WEB DE CULTURA D'OROPESA DEL MAR

La Biblioteca d'Orpesa del Mar celebra un gran augment d'usuaris després de l'obertura de les noves instal·lacions

Imatge de publicació
Des de la inauguració de la nova seu, la Biblioteca d'Oropesa del Mar ha experimentat un impressionant increment en el nombre de persones que s'han registrat i obtingut el carnet d'usuari. Més de 300 persones s'han donat d'alta les darreres setmanes, mostrant un suport massiu per part de la ciutadania.
Les estadístiques recents confirmen la notable resposta dels veïns i veïnes cap a la biblioteca. Durant el mes d'abril, es va produir la visita de 2.400 persones, cosa que representa un augment de 900 visitants en comparació del mes de març i una sorprenent xifra de 700 visitants més que a l'abril de l'any passat.
Així mateix, els préstecs de documents han assolit un nivell excepcional. S'han dut a terme al voltant de 850 préstecs durant el mes d'abril, fet que suposa un augment de 300 préstecs en comparació del març i 150 préstecs més que el mateix mes de l'any anterior.
Gonçal Tamborero, responsable de Cultura, n'ha expressat la satisfacció amb aquests resultats i ha destacat el suport i l'acceptació que han rebut les noves instal·lacions. Tamborero afirma: "Aquests resultats demostren clarament la gran acollida que ha tingut la nostra biblioteca des de l'obertura de les noves instal·lacions. Estem encantats de veure com la comunitat ha respost de manera tan positiva. A més, aquestes xifres ens situen pràcticament al nivell assolit al juny de 2022, la qual cosa és un èxit notable"
La Biblioteca d'Orpesa del Mar s'enorgulleix de servir com a espai de trobada i aprenentatge per a la comunitat local. Amb una àmplia col·lecció de llibres, recursos multimèdia i serveis, la biblioteca ofereix als seus usuaris una experiència enriquidora i fomenta l'amor per la lectura i el coneixement.
Anterior
VII FIRA NACIONAL DE NOVEL·LA ROMÀNTICA d'ORPESA
Següent
Projecte STARS de la DGT