WEB DE CULTURA D'OROPESA DEL MAR

Oropesa del Mar tanca amb èxit les III Jornades gastronòmiques “De la Mar a la Taula”

Imatge de publicació

Dotze restaurants del municipi van participar en aquest esdeveniment culinari amb l'elaboració de plats basats en productes del mar Mediterrani 

 

Oropesa del Mar va finalitzar diumenge passat les III Jornades gastronòmiques “De la Mar a la Taula”. Es tracta d´un esdeveniment culinari celebrat des del 10 al 25 de juny on han participat dotze destacats restaurants de la localitat, oferint als comensals una experiència gastronòmica excepcional. Araceli de Moya, alcaldessa i regidora de Comerç i Emprenedors, ha posat en valor el potencial del territori: “Oropesa del Mar té molt a oferir, tenim grans atractius turístics com la nostra gastronomia o les nostres platges“. 

Aquesta iniciativa, impulsada per l'Associació Hostalera d'Orpesa del Mar juntament amb la col·laboració de l'Ajuntament, cercava promoure el turisme gastronòmic a la zona i donar a conèixer el talent culinari dels restaurants locals. La resposta del públic va superar totes les expectatives, ja que tant residents com a visitants es van sumar a aquesta experiència única, reafirmant la localitat com un destí culinari.

De la mà de l'alcaldessa, Araceli de Moya, l'esdeveniment va atorgar reconeixements diferents a les diferents propostes gastronòmiques. El primer premi va ser per a Gastrobar Status, seguit per Restaurant Casa Julen en segon lloc i Restaurant La Casa Encesa en tercer lloc. Els guanyadors van destacar per la seva creativitat i excel·lència en la preparació de plats basats en productes del mar Mediterrani. 

Aquest esdeveniment no només ha aconseguit promoure el turisme gastronòmic, sinó que també ha ressaltat la riquesa culinària de la regió. Des de l'Ajuntament volem continuar potenciant el talent local. Iniciatives com aquesta ens permeten crear un aparador de les possibilitats que ofereix el nostre municipi“, ha afegit Araceli de Moya. 

 

Anterior
Oropesa del Mar es prepara per celebrar la tercera edició de 'Aixeca't corrent'
Següent
Festa Nit de Sant Pere 2023