WEB DE CULTURA D'OROPESA DEL MAR

La XIX Volta a peu Vila d'Orpesa reuneix més de 300 runners

Imatge de publicació

Oropesa del Mar ha celebrat aquest dissabte 12 d'agost la XIX Volta a peu Vila d'Orpesa amb més de 270 corredors i corredores a la categoria absoluta i 200 a les proves infantils. Després de la suspensió de la divuitena edició el 2022 a causa dels forts vents, el municipi ha pogut recuperar la seva tradicional carrera amb una gran acollida.

L'alcaldessa del municipi, Araceli De Moya, va agrair la participació dels runners en aquest retrobament amb la prova: “Teníem moltes ganes de tornar a celebrar aquesta carrera en què hem incorporat novetats pensant en els participants, amb la qual vam impulsar l'activitat esportiva entre totes les edats i ens alegra veure la implicació de tot el municipi. Hi ha molts corredors i corredores que vénen des de fora i gràcies a aquesta prova descobriran tot el que ofereix Oropesa del Mar”.

La regidora dEsports, Sonia Bellés, afegeix: “la Volta a peu és una de les carreres locals més especials per la unió i participació entre locals i turistes. Aquesta edició s'hi han afegit uns metres per passar pel nucli antic i allà els hi esperaven la Colla Dolçainers i Tabaleters l'Embolic d'Orpesa. Els participants van acollir positivament les novetats d‟aquesta Edició”.

La XIX Volta a peu Vila d'Orpesa va començar a les 19.00 hores amb les proves infantils de prebenjamí, benjamí, aleví i infantil. Una hora després començava el compte enrere per donar la sortida de la categoria absoluta des de l'Ajuntament i fer un recorregut de  8.000 metres per tot el municipi. 

En la categoria general masculina la victòria va ser per a Fernando Ruíz Sánchez, de l'Elit Cementos; seguit de Mario Álvarez Caravaca, del Platges de Castelló, i Julen Etxebarria Urrosolo.

D'altra banda, a la categoria general femenina, el millor temps va ser per a Ilse Geldhof, corredora independent. La segona posició va ser de Carolina Muñoz Irimia. Patricia Guerrero Muñana, del Runners Torrejón, va completar el podi femení. 

Anterior
Escola de setembre
Següent
Obertes les inscripcions per a l'Escola Matinera.