WEB DE CULTURA D'OROPESA DEL MAR

Orpesa del Mar celebra del 18 al 20 d'agost el IV Festival de Música & Humor

Imatge de publicació

El municipi d'Orpesa del Mar celebrarà del 18 al 20 d'agost el IV Festival de Música & Humor, una activitat organitzada des de la regidoria de turisme i en què el seu regidor, Rafael Albert, ha volgut donar continuïtat ja que ha tingut gran acollida a les edicions anteriors. Els Jardins del Far acolliran aquestes sessions que seran gratuïtes fins a completar aforament i que tornaran a convertir el municipi en una destinació atractiva per gaudir del cap de setmana.

“Volem convidar tothom perquè s'acostin qualsevol d'aquests tres dies a Oropesa del Mar per gaudir d'aquesta combinació de música i humor que ofereix el festival. És un fantàstic pla de cap de setmana que es pot combinar amb el propi turisme al municipi i estem segurs que aquesta edició serà un altre gran èxit”, ha indicat l'alcaldessa del municipi, Araceli De Moya.

La programació arrencarà aquest divendres 18 d'agost a les 20.00 hores amb l'actuació 'Gran Músic Millor persona', que barreja adaptacions de cançons conegudes a temàtiques quotidianes, acompanyades de veus, percussió i guitarra. La segona sessió serà a les 23.00 hores amb l'espectacle 'Jazztoy aquí', del músic i monologuista, Jesús Arenas.

El dissabte 19 d'agost, a les 20.00 hores, serà el torn d'Ana Dramas. Aquesta artista oferirà als assistents un monòleg combinat amb improvisació, paròdia, veus i imitacions. Mentre que a les 23.00 hores, els assistents podran gaudir del monòleg i les microcançons de Jesús, Manzano i el seu espectacle 'No disparin el guitarrista'.

L´última jornada d´aquest festival serà el diumenge 20 d´agost, en horari habitual. A les 20.00 hores, Abel Jazz pujarà a l'escenari per oferir un concert amb 'La música es vida'. Finalment, a les 23.00 hores, 'Cantant pels colzes' de Juanko Malavirgen posarà el colofó final a aquest IV Festival de Música & Humor.

Mira també
Anterior
Teatre Mòbil presenta: OOPS
Següent
Escola de setembre