WEB DE CULTURA D'OROPESA DEL MAR
Imatge de publicació

Oropesa del Mar acollirà avui el concert de Don Patricio dins de les seves festes patronals

La localitat oferirà una variada programació festiva fins a acomiadar aquesta edició el proper 9 d'octubre

Oropesa del Mar viu la recta final de les festes patronals en honor a la Mare de Déu de Paciència amb una intensa programació fins a acomiadar-se d'aquesta edició el proper dilluns 9 d'octubre. Els esdeveniments musicals, taurins i culturals són les principals propostes de la localitat per acomiadar les festes. 

Entre els diferents actes que tindran lloc durant la jornada destaca la inauguració del tradicional mercat medieval. A més, igual que durant tota la setmana es desenvoluparan una gran varietat d'actes taurins com el tancament estil oropesí declarat Festa d'Interès Turístic Provincial de la ramaderia d'Iván Miró  i un concurs de ramaderies, amb l'exhibició de tres vaques i un bou de les prestigioses ramaderies de Germán Vidal i Capota.

L'alcaldessa, Araceli De Moya, ha destacat la programació festiva per als propers dies. “A la recta final de les nostres festes patronals podrem gaudir d‟una programació variada i per a tots els públics. Avui, per exemple, podrem assistir de forma gratuïta a propostes musicals com l'actuació dels Inhumans o Don Patricio”, ha assegurat la regidora. 

Les propostes musicals podran gaudir-se a partir de les 20.00 hores a la Plaça Major, amb l'actuació de Los Inhumanos. Tot seguit, tindrà lloc un dels esdeveniments més esperats d'aquestes festes patronals: el concert de Don Patricio. La cita musical serà a partir de les 23:00 hores al Recinte Multiusos, amb entrada gratuïta fins a completar aforament. A més, després de la seva actuació tindrà lloc la discomòbil.

Mira també
Anterior
 Cinema a l'Ajuntament! 
Següent
Oropesa del Mar gaudirà avui del grup internacional dels anys 70 i 80 Boney M.