WEB DE CULTURA D'OROPESA DEL MAR

Oropesa del Mar mostra el seu potencial a FITUR al costat de les seves entitats locals

Imatge de publicació

El restaurant Casa Julen i la Societat Oropesina de Cultura (SOC) apropen la tradició oropesina a la quarta jornada de la Fira Internacional de Turisme 

Oropesa del Mar continua la seva campanya a FITUR 2024 amb la presència de diferents entitats locals en aquesta Fira Internacional per mostrar el seu potencial turístic dins l'estand de la Comunitat Valenciana, amb reunions, actes institucionals i presentacions de les diferents propostes turístiques. 

Avui al matí s'ha comptat amb la participació de Jose Montero del restaurant Casa Julen, un establiment membre de l'Associació d'Hostaleria d'Orpesa del Mar i característic de la gastronomia local,  qui ha realitzat un showcooking per apropar el potencial gastronòmic del municipi a la Fira Internacional de Turisme.

Mentres que a la tarda ha estat el torn d'una entitat emblemàtica per a la localitat com la Societat Oropesina de Cultura (SOC). L'associació cultural ha presentat a l'esdeveniment el cartell d'aquest any d'una de les seves activitats més reconegudes: 'La Trobà'.  Es tracta d'una Fira celebrada anualment durant el pont de maig que mostra els costums, les tradicions, els oficis i els productes artesanals amb una gran varietat de propostes musicals, gastronòmiques, tallers i molt més. Aquest any la data escollida ha estat el cap de setmana del 3, 4 i 5 de maig.

El regidor de Turisme, Rafael Albert, ha mostrat el seu agraïment cap a les associacions: "agraeixo a Casa Julen ia l'Associació d'Hostaleria que hagin volgut participar en aquesta fira recolzant i promocionant el nostre municipi per mitjà de la gastonomia, així com a la SOC i l'Embolic mostrant al món les tradicions d'Orpesa del Mar".

Per la seva banda, Jose Montero del restaurant Casa Julen, ha expressat: “per mi ha estat un esdeveniment molt ben organitzat amb molta assistència de gent i un orgull representar ha Oropesa en un esdeveniment tan multitudinari.

"La Trobà a Fitur 2024 presenta el seu primer cartell després de ser declarada festa d´interès turístic provincial exalçant les tradicions i els costums d´Oropesa" ha afegit el president de la SOC, Juan Carlos Aparici.

Anterior
Oropesa del Mar ha celebrat el Concurs Canino
Següent
Oropesa del Mar a FITUR