WEB DE CULTURA D'OROPESA DEL MAR

Oropesa del Mar celebrarà Sant Pere amb coca tradicional, correfocs i revetlla

Imatge de publicació

L'Ajuntament repartirà 5.000 porcions de coca de Sant Pere i 400L de vi moscatell

 

Després de l'èxit en la celebració de Sant Joan, el municipi oropesí es prepara per gaudir de Sant Pere el proper divendres 28 de juny. Un altre cop la localitat comptarà amb una programació especial per oferir a visitants i habitants del territori una vetllada plena d'activitats. 

A les 21:00 hores arrancarà la jornada amb el repartiment de 5.000 porcions de coca de Sant Pere i 400L de vi moscatell. Després de la seva distribució, les persones assistents podran gaudir de prop dels espectaculars Correfocs a càrrec de la “Falla la Carrasca” de Benicarló al llarg del Passeig de la Platja de La Concha. Finalment, aquesta magnífica cita s'acomiadarà amb l'actuació de l'orquestra Top Zero a partir de les 00.00 hores a la Plaça París. 

L'alcaldessa, Araceli De Moya, ha animat a participar la ciutadania oropesina. “El proper divendres celebrarem Sant Pere, una increïble jornada per gaudir de les nostres platges i de la nostra tradició”, ha afirmat la regidora.

Per la seva banda, el regidor de Festes, David Juárez, ha declarat: “Aquest divendres celebrarem Sant Pere. Un any més la nostra Platja de La Concha acollirà veïns i visitants per gaudir d´aquesta tradició”.

Anterior
Cinestival a Oropesa del Mar
Següent
Oropesa del Mar presenta el cartell de la V edició del Festival Mar Flamenc