WEB DE CULTURA D'OROPESA DEL MAR

Oropesa del Mar puja el teló de la 16a edició del Mercat de Nadal amb una nodrida programació d'activitats

Imatge de publicació

Les reines, Mireia Aparici i Elena Gimeno, juntament amb les seves dames i festers, han recorregut les més de 60 casetes a la inauguració d'aquesta esperada fira

El municipi d'Orpesa del Mar 'avança' el Nadal amb el seu tradicional Mercat de Nadal instal·lat a les places Major i Doctor Clarà. Una fira que arriba aquest any a la seva 16a edició i que compta en el seu recorregut amb més de 60 casetes i estands amb infinitat de productes perquè veïns, veïnes i visitants puguin fer les compres nadalenques.

Així, aquest matí ha tingut lloc l'acte d'inauguració per part de les reines, Mireia Aparici i Elena Gimeno, que han assistit amb les dames i els acompanyants. No han faltat la regidora de Festes, Jennifer Casañ; l'edil de Cultura, Gonçal Tamborero, i altres membres de la corporació municipal, que juntament amb les corts han aprofitat per visitar cadascun dels estands que conformen aquest any la fira nadalenca.

L'acte central tindrà lloc aquesta tarda, a les 18.00 hores, amb l'esperada encesa de la il·luminació nadalenca de la localitat amb un espectacle que omplirà de màgia i il·lusió la plaça Major. Un acte en què participaran les màximes representants de les festes, juntament amb les seves dames i festers, que tornaran a tenir gran protagonisme. Abans, la colla de dolçainers i tabaleters L'Embolic farà una cercavila per impregnar la cèntrica plaça de l'esperit nadalenc amb la interpretació d'algunes nadales.

Programació de la fira nadalenca

L'activitat continuarà durant tota la setmana amb una àmplia programació d'activitats per a tots els públics que comptarà amb tardes, l'actuació de l'Escola de Danses d'Orpesa i tallers infantils on els nens i nenes podran crear el seu ninot de neu, decoració nadalenca i fins i tot un arbre.

Serà el dia 10 de desembre quan aquesta nova edició del Mercat de Nadal baixi el teló després d'una intensa jornada en què no faltarà l'espectacle 'Zambomba flamenca', en què participaran alumnes del Centre Integral de Majors i Maika de la Fuente, el bingo solidari i un sopar solidari de pa i porta (ambdós actes organitzats per l'Associació Joves d'Orpesa) en què es realitzarà una recollida d'aliments.

La discomòbil 'Menéalo on tour Christmas' posarà el punt final a una setmana màgica en què tant petits com grans se submergiran en una de les dates més entranyables del calendari.

Anterior
L'associació de mestresses de casa d'Oropesa del Mar se submergeix per Nadal amb un taller de manualitats
Següent
Oropesa del Mar 'encendrà' el Nadal amb música i desfilades a la 16a edició del Mercat de Nadal
Els comentaris estan tancats.