loader image
sam lee bn nightingale concerts

SAM LEE
Concert 17 de juny, 22:00h.
Torre del Rei

Sam Lee és un cantant de folk britànic i especialista en música tradicional. El seu àlbum de debut, Ground of its Own va ser seleccionat per al Mercury Music Award 2012. Lee es va fer conegut com un especialista en música tradicional dedicat a recollir, restaurar i compartir música antiga de Gran Bretanya i Irlanda; en particular de les comunitats de viatgers gitanos i irlandesos. Lee ha passat molt de temps recollint cançons d’aquestes comunitats. L’àlbum debut de Lee s’ha descrit com “el resultat de sis anys d’immersió completa en la música tradicional britànica popular”. 

ede

EDE
Concert 18 de juny, 20:00h.
Torre del Rei

Si hi ha un canvi substanciós al pop actual en espanyol, EDE té gran part de culpa. La jove artista madrilenya és propietària d’una veu enigmàtica amb què narra les seues vivències i aquelles altres històries que l’inquieten. Inspirant-se en el folk, el soul o el r&b ha conformat un estil amb què reflecteix el seu món interior i que revela sense por els altres. Tot i la seua joventut demostra una fortalesa extraordinària i una maduresa pròpia de qui coneix el seu potencial. Música de factura exquisida, amb essència i ànima, molta ànima. Ede posseeix un talent portentós que encara està per explorar i explotar. Un futur que ja és present. 

julio albarran bn leparody porvenir 04 (1)

LE PARODY
Concert 24 de juny, 22:00h.
Torre del Rei

Sole Parody (Andalucia) combina a les seues cançons pop fosc, folklors tribals, flamenc i electrònica de ball. Recerca entre allò tecnològic i allò melodramàtic, treballant només amb instruments que càpiguen en una maleta de mà: ukelele, sampler, dos pedals i molts cables. I amb això connecta amb infinitat d’influències desdibuixades: dels Andes a l’Índia passant pels deserts del nord d’Àfrica. Fa cançons d’amor i desamor, de revolucions, cossos, balls. Cançons que sonen familiars però no s’assemblen a res. Referències per situar-nos? Podria ser un punt de trobada entre Björk i Julieta Venegas. 

640px nico roig

NICO ROIG
Concert 25 de juny, 20:00h.
Torre del Rei

Nico Roig (Barcelona) és guitarrista, cantant, compositor i lletrista. Des del seu primer disc, Tonada del genoma humà (2011), ha trobat el seu vessant més personal en les cançons, que explora en diferents formats i amb diversos col·laboradors. Té una llarga trajectòria com a músic professional tant ací com a fora del país i com a guitarrista ha col·laborat amb artistes tan variats com Refree, Za!, Seward, Maria Coma, Pau Vallvé, Kiko Veneno, Enric Montefusco, Maria Rodés i Marina Rossell. 

singular banner inferior web